2 juli 2019

"Mercedes-Benz Uden wordt onovertroffen"


Van den Akker Mercedes-Benz bevindt zich in een uitdagende transitie. de verhuizing van de Osse vestiging (Gasstraat Oost) naar Uden (vluchtoord) is succesvol voltooid; momenteel wordt hard gewerkt aan het gereedmaken van de nieuwe locatie, het voormalige Schoenenreuspand aan de Belgenlaan.


In die nieuwe locatie staat beleving meer dan ooit centraal. Dat zien bezoekers in de showroom, die de look & feel krijgt van de Mercedes-Benz 2020-visie. Alex: "je ziet het terug in het interieur, maar ook in de veel ruimere opzet. We hebben straks bijvoorbeeld dubbellaag showroom, zodat we ook de meest exclusieve modellen kunnen presenteren, zoals de AMG's. Autorijden is beleving, dat was zo en blijft zo. daar spelen we op onze nieuwe locatie optimaal op in."


Haal- en brengservice;

Volgens Alex reageren de klanten unaniem positief op de plannen. "ook de haal- en brengservice voor onze Osse relaties wordt zeer op prijs gesteld. Daarmee behalen we een belangrijk doel: de klant mag geen hinder ondervinden van de verhuizing. Sterker nog, uiteindelijk profiteert iedere klant van een hogere efficiencygraad en een nieuwe vorm van beleving."


Servicelobby;

relaties die hun Mercedes-Benz voor onderhoud komen brengen, rijden in de toekomst een luxe servicelobby in. "Daar ontvangt een van onze service adviseurs hen" vertelt Alex. "Samen bespreken ze de wensen en werkzaamheden en vervolgens stapt de klant in zijn tijdelijke auto. Tenzij hij liever plaats neemt in onze lobby met perfecte werkplekken."


Hele palet;

Wat niet verandert na de verhuizing (die in het voorjaar van 2020 afgerond is), is het ongeremde streven naar volledige ontzorging. Aanschaf, financiering, lease, reparatie, schadeherstel; Van den Akker Mercedes-Benz biedt relaties het hele palet. "Dat deden we al en dat blijven we doen", verzekert Alex, die uitkijkt naar de verhuizing. "Zeker! Onze nieuwe vestiging wordt onovertroffen in service en beleving. En wat denk je van de locatie: "deze hoek van Uden wordt een schitterende, uitstekende bereikbare entree van de gemeente. We zijn straks gevestigd aan een nieuwe Poort van Uden."


Meer nieuws...