Een Mercedes C-klasse occasion kopen?

Wilt u er van verzekerd zijn dat uw Mercedes C-klasse occasion in een perfecte staat verkeerd?
Van den Akker Mercedes-Benz occasions worden in onze garage gecontroleerd op alle kritische
aandachtspunten door onze technische werkplaats speciallisten.


Mercedes-Benz C-klasse aanbod 


De Mercedes C-klasse

De nieuwe C-Klasse Limousine is duidelijk gegroeid, de organische vormtaal neemt duidelijk afstand van die van de voorganger. Het gevarieerde spel tussen lijnen, randen, convexe en conclave vlakken creŽert een levendig spanningsveld op het hele voertuig.

De voorkant die voor elke Line anders is – inclusief klassieke 3D-grillebekleding of sportief met de centrale ster – vormt met de grote luchtinlaten en scherp gesneden koplampcontouren dag en nacht het zelfbewuste gezicht dat typisch is voor het merk van de nieuwe C-Klasse Limousine.

Markante schouders die in een heldere, eenvoudige achterkant uitmonden, versterken de brede indruk en geven de C-Klasse Limousine in elke variant een vitale uitstraling vol stijlvolle sportiviteit.

De sterke indruk die de nieuwe C-Klasse aan de buitenkant maakt, wordt in het interieur bevestigd. Hoogwaardige verwerking en materialen, gecultiveerd-sportieve vormtaal, smaakvolle kleuren en intelligente details creŽren een sfeer van rustige zelfverzekerdheid.

Hoogwaardige materialen op deurbekledingen en dashboard maken van het interieur een kwaliteitsbelevenis. De nieuw geÔnterpreteerde middenconsole bekoort met duidelijkheid, waardigheid en vereenvoudiging. Het veelzijdig interieurlichtconcept biedt een bijzondere lichtsfeer van comfort.