Een Mercedes-Benz S-klasse occasion kopen?

Wilt u er van verzekerd zijn dat uw Mercedes S-klasse occasion in een perfecte staat verkeerd? Van den Akker Mercedes-Benz occasions worden in onze werkplaats gecontroleerd op alle kritische aandachtspunten door onze technische werkplaats speciallisten.


 Mercedes-Benz S-klasse aanbod


De Mercedes S-klasse


Droomauto en voorbeeld voor een hele sector – de nieuwe S-Klasse. Elke aanraking, elk moment met deze unieke luxelimousine wordt een belevenis: reizen, werken, ontspannen, in alle rust genieten en veilig aankomen – geen enkele andere limousine doet het voorbeeldiger.

De vormen van de nieuwe S-Klasse combineren stijlvolle soevereiniteit met sportieve elegantie. De opwindende lijnvoering geeft de auto al meteen kracht en dynamiek. Het interieur maakt waar wat het exterieur belooft. Ruimte, schoonheid en comfort, verenigd in een weldoende atmosfeer van topklasse. Dat is uniek voor de S-Klasse. 

Er zijn figuren die zonder aarzelen gevolgd worden. De nieuwe S-Klasse Coupé straalt zo indrukwekkend sympathiek autoriteit uit, dat hij een grote charismatische figuur in het verkeer wordt.

De atletische vormgeving en lijnvoering laten geen twijfel bestaan over zijn compromisloze weerbaarheid. Toch heeft de nieuwe S-Klasse Coupé veel te veel niveau om alleen met zijn kracht te scoren.Wat overtuigt, is zijn zuivere aantrekkingskracht – de oogverblindende charme, die steeds weer een glimlach rond de mond tovert van iedereen die naar hem kijkt.