Een Mercedes SLK-klasse occasion kopen?

Wilt u er van verzekerd zijn dat uw Mercedes SLK occasion in een perfecte staat verkeerd?
Van den Akker Mercedes-Benz occasions worden in onze garage gecontroleerd op alle kritische
aandachtspunten door onze technische werkplaats speciallisten.


Mercedes-Benz SLK-klasse aanbod


De Mercedes SLK-klasse

Een roadster is zo al een indrukwekkende auto, maar de nieuwe SLK is dat pas helemaal. Zijn innovatieve dakvarianten geven hem zo verschillende karakters dat hij eigenlijk verschillende carrosserievormen in zich verenigt.

Het volledig elektronisch inklapbare Mercedes-Benz variodak behoort tot de standaarduitrusting en verandert uw roadster met een druk op een knop in minder dan 20 seconden in een sportieve coupť. Als optie is een getint panoramisch variodak verkrijgbaar. De getinte ruit beperkt overdag de zonnestraling en brengt een aangenaam heldere sfeer in het interieur.

Het ook als optie verkrijgbaar panoramisch variodak met MAGIC SKY CONTROL is een wereldprimeur in de automobielbouw. De SLK is het eerste serievoertuig dat met deze innovatie verkrijgbaar is. De glazen ruit van het dak kleurt met een druk op een knop van de dakbedieningseenheid binnen enkele seconden van donker naar doorzichtig en omgekeerd. Zo kunnen de bestuurder en de bijrijder ook met gesloten dak van de hemel genieten. In de stand ’getint’ wordt de opwarming van het interieur bovendien aanzienlijk beperkt.