Bij Van den Akker vinden wij het belangrijk om conform de maatregelen van het RIVM de gezondheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers te beschermen. Tegelijkertijd doen wij uiteraard ons uiterste best om onze dienstverlening aan u als klant op het gebruikelijke niveau te handhaven. Wij hebben daarom de volgende maatregelen getroffen waar wij u hierbij graag deelgenoot van maken. Vooralsnog blijft onze vestiging normaal geopend. U kunt dus gewoon langskomen. 

Echter vragen wij u wel om in het contact met onze medewerkers de richtlijnen van het RIVM aan te houden. Dit betekent dat wij geen handen schudden en gepaste afstand bewaren om u en onszelf te beschermen.Is uw auto aan onderhoud, APK of zomerwielen wissel toe en komt u liever niet naar ons toe? Neem dan contact met ons op om onze haal- en brengservice te bespreken. Wij zullen u en uw voertuig dan geheel in de lijn met de Corona maatregelen ontvangen en behandelen.

Wij geven er de voorkeur aan als u niet blijft wachten tot uw Mercedes-Benz weer gereed is. De aangescherpte maatregelen zijn als volgt:

- De sleutel van uw Mercedes-Benz wordt bij aanname en afgifte door ons ontsmet
- Wij gebruiken stuur- en stoelhoezen (dat is bij Van den Akker standaard)
- Wij ontsmetten na elk werkplaatsbezoek het stuur, de versnellingspook en andere onderdelen van het voertuig
- De voertuigen in de werkplaats worden zo veel mogelijk geventileerd
- Onze showroom en in het bijzonder delen zoals bureaus en deurklinken worden extra vaak schoongemaakt
- De voertuigen in de werkplaats worden zo veel mogelijk geventileerd.

Onze openingstijden zijn ongewijzigd!

 

Waar bent u naar op zoek?