•  

Schadeherstel door Van den Akker

Ook voor kleine en grotere schades bent u nergens beter af dan bij Van den Akker. Met de juiste specialisten en het juiste materieel, zijn wij in staat om iedere schade te herstellen.

Zeker omdat wij een erkend Mercedes-Benz servicepartner zijn, verloopt het schadeherstel via de protocollen van Mercedes-Benz en worden onderdelen enkel vervangen met originele onderdelen. Zodat uw Mercedes-Benz weer in topconditie is om vele veilige kilometers te maken.

Meer weten over Van den Akker schadeherstel? Neem contact met ons op of vul het informatieformulier zo volledig mogelijk in en wij nemen spoedig contact met u op!

Bekijk onderstaande video voor een uitgebreide uitleg over Repair & Reconnect van Mercedes-Benz:


Krassen in de buitenspiegel op weg naar de vakantiebestemming - en nu? Krassen, blutsen of een steenslag: het valt in het dagelijkse gebruik nauwelijks te vermijden. Precies daarvoor is Mercedes-Benz Small Repair bedoeld. Dankzij innovatieve reparatieprocedures kunnen kleine beschadigingen binnen en buiten snel en voordelig worden verholpen zonder onderdelen te vervangen. Natuurlijk met de gebruikelijke hoge en beproefde Mercedes-Benz kwaliteit.

Direct een afspraak maken voor schadeherstel?

Een ster of barst in uw voorruit. Met de juiste gereedschappen en materialen is het optisch zo gerepareerd. Het correct monteren van een voorruit in uw Mercedes-Benz luistert echter nauw. Zo maakt de correcte montage van de voorruit direct onderdeel uit van de veiligheidssystemen van de auto. 

Bijvoorbeeld de Active Lane Keeping Assist. Deze waarschuwt met een trillend stuurwiel bij het onbedoeld wisselen van rijbaan. Bij naderend gevaar voert het systeem ook een actieve rem-ingreep uit.


 

Waar bent u naar op zoek?