•  

Hoe het allemaal begon...

Onze geschiedenis: vanaf de start in 1990 heeft Van den Akker Mercedes-Benz altijd de wensen van de klant centraal gesteld. Zo hanteren wij korte lijnen in een overzichtelijke organisatie waarin kwaliteit en service voorop staan. Die kwaliteit vindt u uiteraard terug in de auto's, onderdelen en accessoires die wij u aanbieden. Met de naam Mercedes-Benz als absolute garantie. Maar wij streven die topkwaliteit ook na in onze garage waar uitsluitend hoogopgeleide, in Mercedes-Benz gespecialiseerde technici actief zijn.

"Das beste oder nichts"

Verhuizing in 2021

Hoe wel het nieuwe adres aan de Belgenlaan een bestaand pand is, is de 'oude Schoenenreus' in een nieuwer jasje gestoken. "We hebben deze verhuizing aangepakt om alles eens lekker op te frissen" laat Alex weten. Niet alleen het pand maar ook de werkplaats is helemaal nieuw. Van den Akker Mercedes-Benz is al meer dan 30 jaar de vertrouwde servicepartner voor alles omtrent het sterke merk. Maar om dit te kunnen blijven garanderen, wil Van den Akker meebewegen met de techniek en de eisen van Mercedes-Benz.

"We konden ook heel veel tijd en geld in het voormalige pand steken om deze toekomst klaar te maken maar de keuze voor dit pand was logischer." zegt Alex. "Op de hoek van de Industrielaan kregen we de kans om samen met Mercedes-Benz dit helemaal opnieuw in te richten. En dat heeft veel voordelen. Omdat de auto's steeds meer techniek bevatten, moet onze werkplaats aan steeds hogere eisen voldoen." Tevens laat Alex weten dat het merk zich zeer bewust is van de huidige tijd en huidige uitstraling. "Daar paste het voormalige pand aan de Vluchtoord niet meer bij."

Het onverwachtse afscheid van Alex in 2022

Geheel onverwachts werden wij geconfronteerd met het plotseling overlijden van de oprichter van Van den Akker | Mercedes Benz Uden. 

Alex was een man die altijd voor iedereen en alles klaar stond en nooit geen nee kon zeggen.100% tevredenheid was het minimale waar hij genoegen mee nam. Zijn motto was dan ook: Passie voor Perfectie.

Deze passie voor perfectie zullen wij met ons hele team proberen door te zetten. 

 

Waar bent u naar op zoek?