Onze historie

  •  

Onze historie

 

 

Hoe het allemaal begon...

Onze geschiedenis: vanaf de start in 1990 heeft Van den Akker Mercedes-Benz altijd de wensen van de klant centraal gesteld. Zo hanteren wij korte lijnen in een overzichtelijke organisatie waarin kwaliteit en service voorop staan. Die kwaliteit vindt u uiteraard terug in de auto's, onderdelen en accessoires die wij u aanbieden. Met de naam Mercedes-Benz als absolute garantie. Maar wij streven die topkwaliteit ook na in onze garage waar uitsluitend hoogopgeleide, in Mercedes-Benz gespecialiseerde technici actief zijn.


"Das beste oder nichts" 

Verhuizing in 1994 - Uden

Na vier jaar is de werkplaats en het magazijn in Vorstenbosch veel te klein geworden en mist Van den Akker een showroom. Alex kreeg het pand aan de Vluchtoord 35 te Uden op het oog, het voormalige Fiat-pand. Na aankoop uit het faillissement wordt er flink verbouwt en uiteindelijk in 1995 wordt er over gehuisd. Zowel zakelijk als privé. Maar liefst 25 jaar lang wordt er vanaf deze locatie het bedrijf gevoerd.

Extra locatie in Oss - 2015

Aangezien Van den Akker vele klanten uit Oss en omgeving in zijn werkplaats kreeg, na het vertrek van de toenmalige dealer aldaar, ging deze op zoek naar een locatie in die omgeving. Deze werd gevonden op de Gasstraat-Oost in Oss. De huur en verbouwing werden een feit. Het resultaat was een ruim opgezette werkplaats met magazijn en receptie/kantoor/wachtruimte. Perry werd op die locatie aangesteld om de dagelijkse leiding over het geheel te krijgen. Na vijf jaar is het personeel weer naar Uden terug gedaan omdat dit veel efficiënter bleek. Vele klanten zijn met hun meegegaan. 

Verhuizing 2021 - Uden

Hoe wel het nieuwe adres aan de Belgenlaan een bestaand pand is, is de 'oude Schoenenreus' in een nieuwer jasje gestoken. "We hebben deze verhuizing aangepakt om alles eens lekker op te frissen" laat Alex weten. Niet alleen het pand maar ook de werkplaats is helemaal nieuw. Van den Akker Mercedes-Benz is al meer dan 30 jaar de vertrouwde servicepartner voor alles omtrent het sterke merk. Maar om dit te kunnen blijven garanderen, wil Van den Akker meebewegen met de techniek en de eisen van Mercedes-Benz.

"We konden ook heel veel tijd en geld in het voormalige pand steken om deze toekomst klaar te maken maar de keuze voor dit pand was logischer." zegt Alex. "Op de hoek van de Industrielaan kregen we de kans om samen met Mercedes-Benz dit helemaal opnieuw in te richten. En dat heeft veel voordelen. Omdat de auto's steeds meer techniek bevatten, moet onze werkplaats aan steeds hogere eisen voldoen." Tevens laat Alex weten dat het merk zich zeer bewust is van de huidige tijd en huidige uitstraling. "Daar paste het voormalige pand aan de Vluchtoord niet meer bij." 

 

Waar bent u naar op zoek?