De voordelen van de erkent Van den Akker Mercedes-Benz Servicepartner

Van den Akker is een erkent Mercedes-Benz Servicepartner en heeft een aantal voordelen voor u als klant. Naast de uitgebreide service die u mag verwachten van de erkent Servicepartner, biedt Van den Akker nog een aantal extra voordelen. Hieronder overzichtelijk op een rij:  

Wij streven naar perfectie

Maar wat mag je dan als klant verwachten? Dat alles wat wij afleveren met oog voor detail en met volledige aandacht is gerealiseerd. Verder kijken dan het probleem oplossen, meedenken waar nodig maar vooral zorgen voor dat vertrouwde gevoel van het merk en onze toegevoegde waarde. Wij willen verwachtingen overtreffen. 

Afspraak is afspraak

Zo doen wij dat. Wij communiceren graag helder en met korte lijnen. Geen omslachtige omschrijvingen of ingewikkelde taal, wij houden het graag duidelijk en eerlijk. Onze vaste klantenkring is daar een van de bewijzen van; onze klanten komen al jaren graag terug en dat zijn inmiddels klanten voor het leven. Dat bereiken wij alleen met onze sublieme service. 

Vertrouwde persoonlijke service

 Doordat wij een relatief klein en hecht team hebben van vaste vertrouwde gezichten, zijn wij in staat om efficiënt en effectief samen te werken. Dit resulteert direct in een gunstige prijs/kwaliteit verhouding en dat is weer direct merkbaar in de totale onderhoudslasten. Daarnaast bieden wij meerdere disciplines aan op het gebied van zekerheid voor de auto waardoor je als klant bij ons voor alles terecht kunt. Lease, verzekeringen, schade, etc. en dat maakt Van den Akker een echte one-stop-shop.

 

Waar bent u naar op zoek?