Mercedes me Adapter.

  •  

Mercedes me Adapter.

 

Mercedes me is speciaal voor uw personenwagen. Met het systeem verbindt u uw voertuig intelligent, zodat u alle belangrijke en handige informatie over uw voertuig kunt uitlezen. Op uw persoonlijke dashboard heeft u individuele informatie over uzelf, maar ook uw voertuig. Hieronder treft u verschillende onderwerpen die up-to-date houden op het gebied van mobiliteit, lifestyle en entertainment.


Connect me

Mercedes connect me staat u in verbinding met uw voertuig. Wij hebben uw voertuig intelligent gemaakt op het gebied van connectiviteit. Laat u verrassen wat u allemaal met u voertuig kan doen als u niet in de auto zit

Assist me

Onderweg met een persoonlijke assistent.

Flexibel, betrouwbaar en individueel: Mercedes assist me maakt het onderhoud aan uw auto heel eenvoudig. Relevante voertuiggegevens worden centraal verwerkt en wij nemen contact met u op voor uw onderhoud.

Finance me

Laat uw droom in vervulling gaan.

De snelste weg naar een eigen Mercedes-Benz begint met ons financieringsaanbod. Hiermee kan de betaling exact worden afgestemd op uw financiële situatie.

Inspire me

Baanbrekende ideeën en concepten.
Mercedes inspire me nodigt u uit om van gedachten te wisselen: via de Community kunt u meedenken over nieuwe ideeën van Mercedes-Benz, Lifestyle en innovatie.

Move me

Ontdek een nieuwe wereld van mobiliteit.

Met Mercedes move me kunt u gebruikmaken van een breed scala aan mobiliteitsoplossingen waarvoor u niet per se zelf een auto hoeft te bezitten Samen zorgen wij dat u van A naar B komt.

 

Waar bent u naar op zoek?