Mercedes-Benz schadeherstel - Repair & Reconnect

Een ongeluk zit in een klein hoekje: kleine beschadigingen aan binnen- en buitenkant gebeuren nu eenmaal. Gelukkig kan Van den Akker met Repair & Reconnect deze beschadigingen snel en eenvoudig wegwerken. Bij Van den Akker Mercedes-Benz schadeherstel repareren wij de volgende beschadigingen:
• Ruitschade, sterretjes of barsten
• Beschadigingen aan kunststofonderdelen
• Deuken of steenslag
• Lakbeschadigingen
• Krassen, deuken of corrosie op velgen
• Schoonheidsfoutjes in het interieur
• Bekrassing of beschadigingen aan dashboard
• Carrosserie schade
• Hagelschade (vakkundig uitdeuken, in eigen werkplaats, alle merken mogelijk)

Wij proberen altijd snel en met zo weinig mogelijk kosten de beschadiging op uw auto of bedrijfswagen ongedaan te maken. 

Wat te doen bij schade?

U kunt altijd bellen met: 0413-251951, het contact formulier in vullen of direct uw afspraak inplannen. Plan hier gemakkelijk uw afspraak in:

'Repair & Reconnect' certificering voor Van den Akker Mercedes-Benz

Van den Akker Mercedes-Benz heeft onlangs uit handen van importeur Mercedes-Benz Cars het certificaat 'Repair & Reconnect' uitgereikt gekregen. Dit betekent dat Van den Akker voldoet aan de hoogste eisen die Mercedes-Benz stelt op het gebied van schadeherstel.Het gaat hierbij niet alleen om het herstellen van carrosserieschade, maar juist ook om de achterliggende elektronische schade.Wat op het eerste gezicht oppervlakkige schade lijkt, kan grote gevolgen hebben. Met Mercedes-Benz 'Repair & Reconnect' wordt de schade achter de schade gerepareerd. Zo kan een aanrijding met een paaltje direct impact hebben op de 'Active Brake Assist' van het voertuig, terwijl de berijder en andere weggebruikers juist op deze systemen vertrouwen. 


Door het inschakelen van deskundige vakmensen, die gebruikmaken van specialistische apparatuur en originele onderdelen, blijft een Mercedes-Benz voertuig betrouwbaar en veilig. Gecertificeerde Mercedes-Benz dealers herstellen namelijk - volgens strenge voorgeschreven criteria - niet alleen de carrosserie schade, maar juist ook de achterliggende elektronische schade. Alex van den Akker van Van den Akker Mercedes-Benz: "Onze klanten realiseren zich niet altijd dat er elektronische schade kan ontstaan na het ontstaan van carrosserieschade. 

Wij besteden dan ook veel aandacht aan ons nieuwe schadelabel 'Repair & Reconnect', waarbij we aangeven dat ook het herstellen van een kleine schade urgent kan zijn. Je moet je veiligheid immers niet aan het toeval overlaten."Voor het behalen van het certificaat Repair & Reconnect is de organisatie van Van den Akker door een onafhankelijke partij gecontroleerd op alle processen die binnen het schadeherstel plaatsvinden. Van den Akker heeft aangetoond dat aan deze belangrijke pijlers op het gebied van schadeherstel wordt voldaan. Om de kwaliteitsnorm van het certificaat 'Repair & Reconnect' te kunnen blijven waarborgen, vindt na certificering jaarlijks een controle-audit plaats. 

 

Waar bent u naar op zoek?