Hoge brandstofprijzen? Elektrisch rijden is dan een logische keus  

Direct uit voorraad leverbaar

Bij Van den Akker | Mercedes-Benz zijn wij ons heel bewust van de snel veranderende branche waarin wij ons bevinden. Elektrische voertuigen zijn niet alleen hip en van deze tijd, ze zijn hier om definitief te blijven. Ook Mercedes-Benz begrijpt deze verandering als geen ander en komt met een volledige EQ-lijn aan elektrische modellen. 

Ook wij hebben de modellen EQA & EQC ruim op voorraad en vertellen u er graag alles over in onze showroom. Maar neem ook gerust alvast een kijkje in onze voorraad:

Lease de EQA vanaf €495,- p/m*

De rechtstreekse route naar eigendom. Dit is de perfecte manier om een Mercedes-Benz te kopen als u uw volledige eigendom wilt opbouwen en de totale kosten over een vaste periode wilt verspreiden.

Om zorgeloos te kunnen rijden in uw Mercedes- Benz kunt u naast de financiering ook kiezen voor een aantal aanvullende producten, zoals Mercedes-Benz Service producten, verlengde garantie en de Mercedes-Benz autoverzekering.

*vraag naar de berekening van deze leaseprijs per maand. Informeer naar de voorwaarde of laat een leaseberekening op wens maken

 

Waar bent u naar op zoek?